• Merk
  Alfa Romeo
 • Type
  Junior
 • Motor
  1600
 • Bouwjaar
  1975
 • Kleur
  blauw
 • Prijs
  €44.950,-
Accessoires en opmerkingen
Nieuw geleverd 06-06-1975 in Nederland. De 2e eigenaar kocht deze op 02-06-2017 als project. Nadat de hele carrosserie is gerestaureerd, bekleding vernieuwd, motor, versnellingsbak en achteras volledig gereviseerd waren, zijn wij met deze eigenaar in contact gekomen en hebben dit project overgekocht op 02-05-2023. 
De carrosserie is in 2018 hersteld en gespoten. Heel veel plaatwerk vernieuwd, volledig opnieuw gespoten zowel buiten-, binnen- en onderkant. Het is nu ruim 3 jaar geleden dat de carrosserie gedaan is en nu nergens beginnend roest te zien. Dat wil zeggen dat het zéér vakkundig is uitgevoerd. De bekleding is in 2019 volledig vernieuwd: deurpanelen, achterpanelen, achterbank, voorstoelen en hemel. De motor is volledig gereviseerd, alle lagers, bussen en zuigers. Ook is de achteras en versnellingsbak gereviseerd.
Toen wij in 2023 wij dit project overnamen, stond het alleen op zijn wielen. Verder zat er nog geen schroefje op.
Elk onderdeel dat we hebben gemonteerd, is vervangen/ge-restaureerd/gereviseerd.
Het volgende is vernieuwd: 
Remklauwen/remblokken/remschijven/
remleidingenvolledig/
benzineleiding/remverdeler/rembekrachtiger
/stuurhuis/hardyschijven/ophanging/schokdempers/veren/vangbanden/
voordemper/middendemper/einddemper/koppeling en drukgroep/ leidingen van de koppe-ling/benzine tank gespoeld, 5 nieuwe banden/ kofferbak bekleding /vloerbekleding/achter lampen vernieuwd / gril / bumpers van de binnenkant gespoten / accu / radiator gespoeld / waterpomp / benzine opvoerpomp / benzinefilter/ carburateurs zijn NIEUW / startmotor gereviseerd / dynamo gereviseerd / chrome spiegel / diverse rubbers. En nóg wel veel meer. Kortom u koopt een nieuwe auto!